peuterspeelzaal

Gezellige hoeken

Het lokaal heeft gezellige, uitdagende hoeken, waar de ontwikkeling gestimuleerd wordt, zoals taal, motoriek en sociaal gedrag.

Kindgericht

Onze pedagogisch medewerkster geeft kinderen ruimte om al hun mogelijkheden te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen.

Uk & Puk

De kinderen maken kennis met Puk, de handpop die hoort bij de thema's, doelen en activiteiten. Puk doet gezellig mee in de kring!

Spelend leren

Spelen is voor jonge kinderen ontzettend belangrijk. Dat stimuleren we zoveel mogelijk, want via spel leren ze de mooiste dingen het best.

Vaste leidster

Een vaste leidster zorgt voor basisrust en vertrouwen om te kunnen spelen en leren. Juf Truida staat elke speeldag voor ons klaar.

Kleurrijke speelplek

De ruimte is kleurrijk en voorzien van verschillende spelmaterialen. Op deze veilige en fijne plek is genoeg speelruimte voor nieuwe ervaringen.

Wat vinden we belangrijk

Hieraan herken je onze peuterspeelzaal

Samenwerking

De leidster van de peuterspeelzaal en leerkracht van groep 1/2 hebben regelmatig contact over de inhoud van de lessen. Samen zorgen ze voor een fijne overgang naar groep 1.

Nieuwsgierig

Elke dag is hetzelfde, maar natuurlijk ook anders. Binnen een vaste structuur werken en spelen de kinderen aan gevarieerde thema's.

vertrouwd

Bij een kleinschalige school hoort een overzichtelijke peuterspeelzaal. Ouders, kinderen en leidster kennen elkaar en spreken elkaar regelmatig.

Veilig & verantwoord

In een veilige omgeving ontwikkelt een kind optimaal. Daarom is er een vaste leidster en een vaste structuur in het dagritme en is de ruimte peuter-proof.

Benieuwd naar onze peuterspeelzaal?

loop gerust eens binnen

of maak een afspraak!