BSO PARTOU Kinderopvang

B_Partou_logo_100__fc_RGB_HiRes

 

 

 

Sinds een aantal jaren is Partou Kinderopvang (voorheen Allio) onze partner in het bieden van buitenschoolse opvang. Op maandag, dinsdag en donderdag worden kinderen zowel voor als na schooltijd in de lokalen naast onze school opgevangen. Nieuwsgierig geworden? Op school ligt een informatiepakket voor u klaar. Ook kunt u contact opnemen via de website www.partou.nl. Vestigingsmanager Marjan van de Brake is te bereiken via telefoonnummer 06-27032565 of email marjan.vandebrake@partou.nl

Meer over Partou:
Partou in Lemelerveld

Aan de Dorpsstraat 6 in Lemelerveld biedt Partou buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen kunnen hier terecht voor en na schooltijd, en tijdens de schoolvakanties en studiedagen. De bso van Partou is er voor de kinderen van alle basisscholen in Lemelerveld. Partou biedt goede zorg in een veilige en liefdevolle omgeving, waar persoonlijke aandacht en plezier voorop staat. Met verrassende activiteiten inspireren we kinderen om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Zo dragen we bij aan hun ontwikkeling. Elke dag iets bijzonders, dat is Partou!

Voorschoolse opvang
Begint uw werkdag vroeg of heeft u lange reistijd? Partou in Lemelerveld biedt voorschoolse opvang (vso) aan vanaf 07.30. Uw kind kan bij ons ’s ochtends in alle rust nog even lekker spelen voordat de school begint. Onze pedagogisch medewerkers brengen uw kind lopend van de vestiging naar de school.

Naschoolse opvang
De naschoolse opvang (nso) start als de schooldag is afgelopen. Onze pedagogisch medewerkers halen de kinderen lopend op van school. Tijd voor ontspanning na een intensieve schooldag! Want bij de bso van Partou staat voorop dat het om de vrije tijd van de kinderen gaat. De gezelligheid op de groep is daarin bepalend. De ruimte van de bso is ingedeeld naar verschillende leeftijden; van 4-6 jaar en 7-12 jaar. Ook is er een eigen ruimte die ingericht is met diverse hoekjes. Een gevarieerd aanbod van activiteiten, verschillend creatief materiaal om mee te knutselen en natuurlijk de aanwezigheid van andere kinderen levert de kinderen een uitgebreide keuze op om te spelen bij de bso.
Actief zijn, buitenspelen en samenspel word gestimuleerd op de bso. De gezamenlijke activiteiten zullen hier ook op gericht zijn.

Sport-bso
Naast de locatie bij de Regenboog bieden wij ook sport-bso aan op dinsdag en donderdag. Onder begeleiding van een sportdocent kunnen de kinderen deelnemen aan sportieve activiteiten in Sporthal Heidepark. Een gecombineerd contract met de reguliere bso is zeker mogelijkheid.

Activiteiten

Er zijn geen evenementen om weer te geven.