Team 2018-2019

Samen geven we kleur aan de school!

Maartje Holsappel, leerkracht groep 1/2 hele week:

Sinds februari 2016 ben ik werkzaam op de Regenboog. Ik geef de hele week les aan groep 1/2.  De afgelopen jaren heb ik op verschillende scholen mogen invallen, maar ik ben blij dat ik nu fulltime op de Regenboog mag werken. Ik vind het werken met jonge kinderen heel gaaf en ik geniet daarvan. Ik woon op mezelf in Dalfsen. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vriendinnen of familie. Ik vind het ook heerlijk om lekker een boek te lezen. Daarnaast is paardrijden een grote hobby van mij, dit doe ik eenmaal per week.

Alette Broeren, leerkracht groep 3/4a:

Vanaf 2007 werk ik op De Regenboog. Op maandag en dinsdag werk ik in groep 3/4. Op de woensdag, donderdag en vrijdag staat Mariska voor deze groep. Het proces van kinderen die leren lezen vind ik mooi om mee te maken. Samen met mijn man Geert en twee kinderen, Emma en Ruben woon ik in Zwolle. In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig, lees ik graag en vind ik het leuk om te koken en te bakken.

Mariska Ekelmans, leerkracht groep 3/4a:

Dit schooljaar ben ik op woensdag, donderdag en vrijdag op De Regenboog werkzaam. Dan geef ik les aan groep 3. Op maandag en dinsdag staat Alette voor deze groep. Samen met mijn man en onze dochters Vere en Nora en zoon Rens woon ik in Dedemsvaart. Lekker naar buiten gaan om te wandelen, fietsen of gewoon om buiten te zitten vind ik erg leuk. En als het weer wat minder mooi is, zit ik graag op de bank met een lekkere kop thee en een leuk tijdschrift.

Melanie Lemans, leerkracht groep 5:

Op maandag, dinsdag en woensdag geef ik les aan groep 4/5. De afgelopen 12 jaar heb ik op een andere school binnen de vereniging gewerkt. Hier heb ik lesgegeven aan verschillende groepen. De laatste jaren was ik werkzaam als remedial teacher. Samen met mijn man en drie kinderen Noa, Boaz en Sara, woon ik in Vriezenveen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn achter de naaimachine of allerlei dingetjes te knutselen van bijvoorbeeld hout.

Anouk Vos, leerkracht groep 5:

Sinds 2006 werk ik met veel plezier op De Regenboog. Op maandag en dinsdag werk ik in groep 5. Naast het werken voor de klas ben ik Ict-coördinator, dit doe ik op de donderdag.
Vanuit het team zit ik samen met juf Mariska in de MR.
Ik woon met mijn man en twee kinderen in Hoogeveen. Naast mijn werk op De Regenboog vind ik het leuk om te lezen, hard te lopen, te bakken en creatief bezig te zijn.

Rutger Beun, leerkracht groep 6/7:

Mijn naam is Rutger Beun, ik ben 27 jaar en woon in Hardenberg. Daar woon ik samen met mijn vriendin Marjet. Vanaf 2014 werk ik op De Regenboog, dit schooljaar in groep 6/7.
Mijn grootste hobby is voetbal spelen en voetbal kijken. Zelf speel ik veld- en zaalvoetbal bij HHC Hardenberg. Daarnaast ben ik ook clubscheidsrechter bij de club in oranje&zwart. Verder ben ik supporter van FC Twente. Heb je nog vragen, loopt dan gerust eens binnen!

Laura Krul, leerkracht groep 8:

Sinds 2014 ben ik werkzaam hier op de Regenboog. De afgelopen jaren ben ik juf van de oudste kinderen bij ons op school. Op dit moment ben ik juf van groep 8. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten, ook de gymlessen in mijn groep verzorg ik zelf. Ik houd erg van reizen, nieuwe dingen doen en nieuwe dingen zien. Daarnaast heb ik in 2016 een studie afgerond, waardoor ik mijzelf ook rekencoördinator mag noemen. Ook deze taak doe ik met veel plezier.

Judith van Holland, intern begeleider:

Vanaf augustus 2010 ben ik Intern Begeleider op De Regenboog. Ik werk twee dagen per week en daarnaast ben ik aan het studeren. Ik hoop binnen een aantal jaren de master Onderwijskunde te hebben afgerond. Op de Regenboog draag ik zorg voor de interne processen rondom het onderwijs aan (zorg)leerlingen, waarbij ik veel gesprekken voer met leerkrachten, ouders, directie en externe begeleiders/professionals. Daarnaast draag ik zorg voor de Verbredingsgroep en Levelwerk voor de (hoog)begaafde leerlingen van groep 1 t/m 8. Ik woon met mijn man en 3 jonge kinderen in Zwolle en geniet erg van de stad en haar omgeving. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of kijk een spannende serie. Ik ben ook sportief en loop graag hard.

Marloes Jonathans, onderwijsassistente:

Vanaf april 2008 werk ik op De Regenboog als onderwijsassistent. Dit jaar ben ik drie dagen per week aanwezig op school. Op die dagen werk ik samen met de leerkrachten van de groepen. Daarnaast begeleid ik soms leerlingen individueel, maar ook in kleine groepjes, zowel binnen als buiten de groep. Samen met mijn kinderen woon ik in Heino. In mijn vrije tijd lees ik erg graag. Verder houd ik van muziek, dansen, tekenen en schrijf ik regelmatig gedichten en korte verhalen.

Lisette Aitink, onderwijsassistente:
Ik werk sinds 2007 met veel plezier als onderwijsassistente op De Regenboogschool. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van leerlingen vind ik steeds weer een boeiende uitdaging. Ik sta niet voor de klas maar geef op woensdagochtend extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben of ondersteun de leerkracht in de klas. Met mijn man en jongste dochter woon ik op een prachtige plek net buiten Lemelerveld, waar ik geboren en getogen ben. Mijn twee andere dochters staan op eigen benen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om taarten te bakken voor feestelijke gelegenheden en zing ik in een koor. Ook lees en tuinier ik graag.

Francis Kroes, conciërge:
Ik ben conciërge op zes scholen binnen PCO-Dalfsen. Op donderdag ben ik meestal op De Regenboog te vinden. Ik verricht allerlei voorkomende werkzaamheden, zowel binnen als buiten het schoolgebouw. Ik woon in Dalfsen en in mijn vrije tijd wandel ik graag.

Alinda van Keulen, administratief medewerkster:

Sinds september 2017 ben ik werkzaam als administratief medewerkster voor een aantal basisscholen van Floreant. Ik ben ook wekelijks op De Regenboog aanwezig en ondersteun daar de directeur en het team. Het is erg leuk om werkzaam te zijn op de verschillende scholen en zo ook overal de sfeer te proeven. Daarnaast werk ik ook op het bestuurskantoor in Ommen. Samen met Richard en onze twee zoontjes woon ik in Dalfsen. Ik hou ervan om lekker buiten in de natuur te zijn, te tuinieren en te wandelen.

Peter Smit, directeur ad interim vanaf 1 november 2017:

Activiteiten

Er zijn geen evenementen om weer te geven.