Voorleeskampioen Izzy leest voor in de Trefkoele+

Izzy Boerdam is als voorleeskampioen op de Regenboog gekozen. Vandaag, woensdag 17 januari mocht zij onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde. De beste lezer van elke school in de gemeente Dalfsen mocht zich laten horen voor een professionele jury. Izzy mocht als eerste voorlezen. Ze las uit het boek Baron 1898. Ze kreeg na haar voorleesbeurt mooie complimenten van de jury. En een enorm applaus. Helaas voor Izzy was de concurrentie groot en kwam zij niet als winnaar uit de bus. Wij vinden dat ze het ontzettend goed gedaan heeft en we zijn erg trots op haar.

Toch ging de Regenboog niet met lege handen naar huis. In de pauze was er een activiteit waar ook de supporters van de voorleeskampioenen aan het werk werden gezet. De kinderen moesten de zinnen van een gedicht in de goede volgorde plaatsen. Dit bleek nog best lastig. Diede, Jente, Zoƫ en Izzy hebben dit toch heel keurig gedaan. Zij hadden de meeste zinnen op de juiste plek gelegd. Als prijs ontvingen de meiden een gedichtenbundel voor de school. Goed gedaan dames!

Nieuws per groep
Activiteiten

Koningsspelen

20 april 2018 aanvangstijd:00:00

Schoolkerkdienst

22 april 2018 aanvangstijd:00:00